AzarkinM (azarkinm) wrote,
AzarkinM
azarkinm

Слівянка

Працягваю алкагольную тэматыку. Вось учора я пісала пра рэцэпт з костак слівовых. А  зараз і з саміх сліў. Настойка атрымліваецца вельмі насычаная са абалдзенным смакам сліў.


Склад:
слівы,
гарэлка
цукар

Прыгатаванне:
Са спелых салодкіх сліваў выдаліць косткі і засыпаць у бутэльку. На 80% сліў заліць гарэлкай, дадаць цукар прыблізна 1/3 вагі сліў і паставіць ці на балкон сонечны ці ў цёмнае месца. Не забыцца закрыць покрыўкай. Настойваць каля месяца. Час ад часу адкрываць покрыўку каб пары выходзілі і перамешваць. Калі скончыцца тэрмін вашага цярпення, адцэдзіць, адфільтраваць і заліць у бутэлькі.
Tags: Алкаголь, Кулінарыя
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments